Tanácsadó szakpszichológus - Pszichológus - Multi Clinic

Tanácsadó szakpszichológus

Tanácsadó szakpszichológusként a hozzám forduló kliensek életvezetési problémáinak leküzdésében segítek személyes és online pszichológiai tanácsadás formában.

alkalom / 50 perc

PSZICHOLÓGUS Konzultáció

16.000,-Ft

A tanácsadó szakpszichológus segítségét az alábbi problémák esetén érdemes kérni

Somogyi Katalin tanácsadó szakpszichológus


Pszichológus diplomámat 2014-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetemen. Tanácsadó
szakpszichológus képzettségemet az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és
Pszichológiai Karán szereztem krízistanácsadás szakirányon 2021-ben.

A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél relaxációs gyakorlatvezetőként
végeztem az autogén tréning nevű módszerspecifikus képzésen 2016-ban.

Jelenleg a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesület személyközpontú tanácsadó képzésének utolsó fázisát végzem, mely folyamat számomra kiemelt jelentőségű: a Carl Rogers által képviselt személyközpontú iskola alapelveivel való első találkozásom alkalmával döntöttem a pszichológus hivatás mellett.

Tanácsadó szakpszichológusként a hozzám forduló kliensek életvezetési problémáinak
leküzdésében segítek személyes és online pszichológus magánrendelés formában.

Mivel foglalkozunk a pszichológus magánrendelés ülésein?


Munkám során a kliens érzelmi támogatásával, a jóllét érzésének növelésével, a distressz érzésének csökkentésével és a krízisek oldásával foglalkozom pszichológia alapú tanácsadás keretében. 

Klienseimnek a különböző kapcsolati nehézségek, stressz-kezelés, negatív életeseményekkel való megküzdés tekintetében, a személyes vagy társas alkalmazkodás, illetve a visszatérő kapcsolati nehézségek oldásában, karriertervezéssel és munkával kapcsolatos döntések, az életszakaszok közti átmenetek segítésében, betegségekhez, sérülésekhez, testi fogyatékosságokhoz való alkalmazkodás támogatásában, szervezeti problémák kezelésében nyújtok segítséget. 

Az első találkozás során a klienssel közösen azonosítjuk a problémát és kijelöljük a tanácsadás folyamatának fókuszát, illetve megegyezés születik a terápia vagyis az ülések várható számának tekintetében. Rövidtávú tanácsadás esetén 6-8, középtáv esetén 12-15 között, hosszútávú tanácsadás esetén 20, vagy afeletti ülésszámot
határozunk meg.

Mind a személyes, mind az online pszichológus konzultációk 50 percet vesznek igénybe, az ülésekre
általában hetente egyszer kerül sor. A bejelentkezés online, a klinika időpontfoglaló rendszerén
keresztül lehetséges.

Pszichológiai konzultáció személyes jelenléttel vagy online! Depresszió, szorongás, személyiség zavarok, pszichoterápia, pszichoszomatikus betegségek oldásával kapcsolatosan látogasson el a rendelő pszichiátriai szakrendelés oldalára további információkért! 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost. 

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.