Help & FAQs - Multi Clinic - Kalocsa

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost. 

Az alábbiakban hasznos információkat gyűjtöttünk össze, amelyre szolgáltatásaink igénybevétele előtt szüksége lehet. A kérdéscsoportok az egyes sávok végén található nyílra kattintva, lenyíló tartalomként nyithatóak meg.

Klinikánkon fizethet a vizit után személyesen készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával vagy egészségbiztosítóján keresztül, ilyenkor élhet az azonnali fizetési kedvezménnyel.
Pácienseinknek viziten kívül is felírjuk rendszeresen szedett gyógyszereiket, amennyiben rendelőnk szakorvosa írta elő annak szedését, és az orvosi javaslatban meghatározott kontroll időn belül kéri. Receptre az igényeket központi számunkon, recepciós munkatársainknál adhatja le. Az igényeket szakmai protokollunk alapján ellenőrizzük, majd szakorvosunk felírja. Ha valamilyen szakmai oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a kérést, nővéreink felhívják, hogy tájékoztassák a további teendőkről.
Védőoltást új pácienseink esetében csak orvosi vizit keretében adunk be. Ha már járt nálunk, és csak arra érkezik, nővér vizit keretében oltják be asszisztenseink.
Nyitvatartási időben a +36 30/ 449 7877- es telefonszámunkon
Új pácienseinknek előre elküldjük az ellátáshoz szükséges dokumentumokat (szolgáltatási szerződés, anamnézis lap stb.). Kérjük ezek előzetes átolvasását, és lehetőség szerint kitöltését. Ez azért nagy segítség, mert lényegesen lerövidíti a vizsgálat előtti adminisztrációs időt. Amennyiben helyben szeretné kitölteni a dokumentumokat, természetesen erre is van lehetősége, de kérjük, akkor érkezzen 15 perccel az időpontja előtt, mert szeretnénk a vizit teljes idejét az Ön egészségügyi ellátására fordítani.

Multi Clinic - Kalocsa

Rendelés menete

Az alábbiakban hasznos információkat gyűjtöttünk össze, amelyre szolgáltatásaink igénybevétele előtt szüksége lehet. A kérdéscsoportok az egyes sávok végén található nyílra kattintva, lenyíló tartalomként nyithatóak meg.

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.