Nőgyógyászat Kalocsa - Nőgyógyász magánrendelés Multi Clinic

Nőgyógyászat

Nőgyógyászati szakrendelést nem csak panasz esetén, hanem szűrés céljából is ajánlott felkeresni. 

Konzultáció

15.000,-Ft

Nőgyógyászat

KONTROLL

15.000,-Ft

Szakorvosi

vizsgálat

25.000,-Ft

Uh vizsgálattal

terhesgondozás

25.000,-Ft

Laborcsomag (Nem tartalmazza a szakorvos vizsgálati díjat)

BABATERVEZÉS

54.980,-Ft

Laborcsomag

SZŰRŐVIZSGÁLAT laborcsomag+
Nőgyógyászati vizsgálattal (kedvezményesen)

70.000,-Ft

Milyen tünetekkel forduljak nőgyógyászhoz?

Multi Clinic nőgyógyászat szakrendelés Kalocsa belvárosában: 6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I. emelet. Nőgyógyász szakorvos: Dr. Lajkó Zsolt. Foglaljon időpontot online!

Nőgyógyászati szakrendelés

Mivel ezek a lappangó problémák akár éveken át is észrevétlenek maradhatnak, komoly következményekkel járva akár meddőséghez, vagy daganatos betegségek kialakulásához is vezethetnek. A fertőzésveszély nem zárható ki a legkörültekintőbb életforma mellett sem. A hüvelyben és annak környékén általában is megtalálható mikroorganizmusok kóros elszaporodása is elég lehet ahhoz, hogy gyulladást okozzon. A panasszal érkező nők közül sokan valamilyen nőgyógyászati gyulladás miatt keresik fel nőgyógyász orvosukat.

A nőgyógyászati beavatkozások a testi panaszokon túl gyakran lelki problémákat is okoznak. Fiatalabb korban gyakori probléma lehet a havi vérzés rendellenességei (pl. cikluszavarok, fájdalmas menzesz), nem kívánt terhesség, a teherbeesés és a terhesség megtartásának problémái; idősebb korban pedig a menopauza okozta tünetek.

A nőgyógyászati vizsgálat időtartama függ az elvégzett vizsgálatoktól.

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok vizsgálatok tartalma

Nőgyógyászati szűrővizsgálat laborcsomagok

Markerek: chlamydia trachomatis PCR, mycoplasma genitalium PCR,HPV szűrés /mRNS alapú 14 HR HPV genotípus csoportdetektálása/, trichomonas vaginalis PCR, bakteriális vaginosis kimutatása, ureaplasma/mycoplasma tenyésztés, neisseria gonorrhoea PCR, chlamidya trachomatis PCR és szerológia 

Elkészülési idő: 5-7 munkanap

Babatervezés  laborcsomagok

Markerek: vérkép, CRP, FSH, LH, ösztradiol, progeszteron, prolaktin, inzulin, HOMA index, D-vitamin, B12-vitamin, folsav, általános vizeletvizsgálat, vas, transzferrin, GOT, GPT, GGT, ALP, karbamid, kreatinin, bilirubinok LDH, amiláz, húgysav, nátrium, kálium, Cl, Ca, P, Mg, vércukor, összfehérje, albumin, koleszterin, HDL, TSH, triglicerid, CRP

Elkészülési idő: 3 munkanap
Panaszmentes esetben, babatervezés előtt álló hölgypácienseink számára ajánljuk.
A vérvételt megelőzően 12 órával étkezzen utoljára, viszont a mintavétel reggelén javasolt a bőséges mentesvíz fogyasztása.

 

PCOS (policisztás ovárium szindróma – nevét a petefészek felszíni, kéreg alatti területein sorakozó apró cisztákról kapta) laborcsomag

Markerek: GOT, GPT, GGT, ALP, karbamid, kreatinin, húgysav, Na, K, összfehérje, albumin, vas, transzferrin, koleszterinek, triglicerid, CRP, vérkép, TSH, FT4, FT3, anti-TPO, FSH, LH, ösztradiol, prolaktin, tesztoszteron, SHBG, DHEA-S, androsztendion, 3 pontos cukorterhelés/0,60,120 perces vércukor inzulinmeghatározással, D-vitamin, AMH

A csomagot azon pácienseink részére ajánljuk akiknél felmerült a PCOS gyanúja. Tünetei: menstruációs zavarok, teherbeesési nehézség, fokozott szőrnövekedés arcon, mellkason, bőrproblémák, gyakori még az inzulin rezisztencia, pajzsmirigy alul működés, alacsony D-vitamin szint, bőrproblémák. A kórkép összetett, részben laboratóriumi, részben más módszerekkel (képalkotó) diagnosztizálható, kezeletlen esetben ez az állapot gyakorta vezet meddőséghez, így időben történő felismerése, célzott kezelése kiemelt jelentőségű.

Elkészülési idő: 15 munkanap

Ciklus elején, a menstruációt követő 2-5. nap ajánlott levenni a vért. A vérvételt megelőzően 12 órával étkezzen utoljára, viszont a mintavétel reggelén javasolt a bőséges mentesvíz fogyasztása.

Nőgyógyász szakrendelésünkön Kalocsa belvárosában elérhető laborvizsgálati csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy mind a különböző kórképek korai felismerésben, mind a panaszok okának feltárásában hatékony segítséget nyújtsanak:

Elérhető laborvizsgálati csomagjaink

Első fogamzásgátló tabletta használata előtti laborvizsgálatok
Harmony prenatális teszt Down-szindróma és egyéb genetikai rendellenességek (Edwards szindróma, Patau szindróma) szűrésére
Meddőségi laborvizsgálati csomagok
Szexuálisan terjedő betegségek (STD) laboratóriumi tesztjei nőknek nőgyógyászati mintavétellel
Szexuálisan terjedő betegségek (STD) laboratóriumi tesztjei nőknek és férfiaknak (vérvizsgálat)
Női egészségcsomag gyermekvállalás tervezésekor
Női nemi hormonok laborvizsgálata
Női változókor hormon laborvizsgálata
Női/férfi egészség szűrő laborcsomag – 50 év alatt és 50 év felett

Teljes körű nőgyógyászati kivizsgálás, méhnyakrák szűrés

Alhasi panaszok esetén korszerű ultrahang készülékek állnak rendelkezésünkre a diagnózis felállításához. A gépek hasi és hüvelyi vizsgálófejjel is használhatóak.

Bármilyen nőgyógyászati panasszal jelentkező betegeinket kivizsgáljuk és felvilágosítjuk a betegség eredetéről. Pontosan megállapított diagnózis esetén terápiás tanácsokkal látjuk el.

Milyen vizsgálatokra számíthat a nőgyógyászati szakrendelésen?

Nőgyógyászati szakvizsgálat keretében az alábbi vizsgálatokra kerül sor:

  1. Egyéni és családi kórelőzmény felvétele
  2. Nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok
    1. hüvelyi ultrahang
    2. terhesgondozáskeretében terhességi ultrahang
  3. Méhnyakrák szűrés(cytológia)
  4. Hüvelyváladék mintavétel
  5. Fizikális emlővizsgálat áttapintással, szükség esetén kiegészítő emlő UH vizsgálattal

A nőgyógyász szakrendelés Kalocsa központjában található rendelőnkben zajlik: 6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I. emelet

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost. 

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.