Igazságügyi szakértő - Multi Clinic - Kalocsa

Category: Igazságügyi szakértő

  • Home
  • Categories
  • Igazságügyi szakértő

Dr. Burkus Szabolcs

Dr. Burkus Szabolcs 1996-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.   Először a Szegedi MJVÖ Kórház Pszichiátriai Osztályán kezdtem dolgozni, pszichiátriai szakvizsgámat is eközben (2001-ben)szereztem. Ezt követően  a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Pszichiátriai Osztályán, majd az SZTE Pszichiátriai Klinikán álltam alkalmazásban szakorvosként, majd a Makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház Pszichiátriai osztályának voltam vezető […]
Tovább

Dr. Rácz Nagy Ágnes

Dr. Rácz Nagy Ágnes 1992-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Pszichiátria szakvizsgámat 1998-ban szereztem. A kiskunhalasi kórház pszichiátria osztályán kezdtem dolgozni kezdetben beosztott orvosként, majd 2005-től osztályvezető főorvosként. 2021-től a Szegedi Tudományegyetem Pszichiátriai Klinika Pszichiátriai Gondozójában és az Igazságügyi Orvostani Intézetben dolgozom. Az elmúlt 30 évben fekvő és járóbeteg-ellátásban, valamint magánellátásban a […]
Tovább

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. április 17.

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.