Dr. Burkus Szabolcs - Multi Clinic - Kalocsa

Dr. Burkus Szabolcs

Dr. Burkus Szabolcs

1996-ben végeztem a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán.  

Először a Szegedi MJVÖ Kórház Pszichiátriai Osztályán kezdtem dolgozni, pszichiátriai szakvizsgámat is eközben (2001-ben)szereztem. Ezt követően  a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Pszichiátriai Osztályán, majd az SZTE Pszichiátriai Klinikán álltam alkalmazásban szakorvosként, majd a Makói Dr. Diósszilágyi Sámuel Kórház Pszichiátriai osztályának voltam vezető főorvosa, majd  ismét a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Pszichiátriai Osztályán  dolgoztam másodfőrovosként. 

Jelenleg (2021-től) az SZTE Pszichiátriai Klinika Pszichiátriai Gondozójában illetve (2022-től) SZTE Igazságügyi Orvostani Intézetében dolgozom.

A fenti fekvőbeteg ellátási formák mellett a járóbeteg-ellátásban valamint magánellátásban  is folyamatosan foglalkozom  a felnőtt pszichiátriai betegségek teljes spektrumával illetve emellett 11 éve igazságügyi pszichiáter szakértőként is dolgozom.

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.