Kardiológia magánrendelés, magán kardiológus Kalocsa

Kardiológia magánrendelés

A kardiológia a szív- és érrendszer betegségeinek megelőzését, diagnosztikáját és kezelését foglalja magában.

Kardiológia vizsgálat

+ szívultrahang vizsgálat+ + Nyugalmi EKG + vérnyomásmérés

35.000,-Ft

Kardiológia

Kontroll

18.000,-Ft

ABPM 24

24H vérnyomás merő készüléknek van egy 20.000Ft-os letéti díja, természetesen ha a készüléket sértetlenül vissza hozza ezt azonnal vissza is kapja!

15.000,-Ft

Nyugalmi EKG

7.000,-Ft

Milyen tünetekkel keressünk fel kardiológiai szakrendelést?

Célszerű minden olyan esetben felkeresni kardiológiai szakrendelést illetve a kardiológus szakorvost, ha az alábbi tüneteket tapasztaljuk

Kardiológiai csomag árak

Postcovid szív érintettség szűrése: 39.000 Ft

Komplex szűrés csomag: 30.000 Ft

A kardiológiai magánrendelés további szolgáltatásai: EKG, terheléses EKG, 24 órás EKG-vizsgálat, 24 órás vérnyomásmérés (ABPM)

Szívultrahang vizsgálat

A kardiológiai szívultrahang olyan képalkotó eljárás, melynek során mozgóképet nyernek a szív működéséről. A leggyakoribb kardiológiai betegségek közé sorolható például a szívritmuszavar, a szívbillentyű hibák, a szívelégtelenség, az érelmeszesedés által kiváltott koszorúér-betegségek….

A szívultrahanggal kimutathatóak még a lezajlott infarktus utáni hegesedések, az izom mozgásának zavarai, billentyűbetegségek, a szívüregek közti kóros irányú véráramlás, a szívburokban felgyülemlett folyadék vagy a szív üregeiben kialakult vérrög.

A kardiológiai szívultrahang vizsgálatot minden esetben kardiológus szakorvos, azon belül is ultrahang specialista végezze.

 Az ultrahang fájdalommentes képalkotó eljárás, aminek nincs semmilyen káros mellékhatása az emberi szervezetre.

Panaszok fennállása esetén nem szabad halogatni a szakorvos felkeresését a kardiológiai vizsgálat céljából, bizonyos tünetek megjelenésekor (pl. mellkasi fájdalom, szív körüli fájdalom) pedig sürgős ellátásra lehet szükség.

A kardiológia jelentése

A kardiológia a szív és a keringési rendszer betegségeivel foglalkozó orvosi szakterület. A kardiológusok azokat az állapotokat diagnosztizálják és kezelik, amelyek befolyásolják a szívet, az ereket és a vérkeringést. Ezek közé tartoznak például a szívbetegségek, mint a szívinfarktus és a szívelégtelenség, az érrendszeri betegségek, mint az artériás érelmeszesedés, valamint más olyan problémák, amelyek az érrendszeri egészségre hatnak, például a magas vérnyomás.

A kardiológusok széles körű diagnosztikai és terápiás módszereket alkalmaznak, például EKG-t (elektrokardiogram), echokardiográfiát és szívkatéterezést, hogy azonosítsák és kezeljék a kardiovaszkuláris rendszerrel kapcsolatos problémákat. Azért dolgoznak, hogy megőrizzék és javítsák a páciensek szív- és érrendszeri egészségét, valamint prevencióval is foglalkoznak, hogy megelőzzék az ilyen típusú betegségek kialakulását.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost. 

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.