Dr. Finta Lehel - Multi Clinic - Kalocsa

Dr. Finta Lehel

Dr. Finta Lehel ideggyógyász szakorvosunk bemutatása:
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte, ezután a budapesti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál dolgozott. A Semmelweis Egyetemen 2012-ben kiváló minősítéssel szerezte meg neurológia szakvizsgáját. Szerzője több szakmai tudományos cikknek és előadásnak. Számos klinikai kutatást végez főként Parkinson és Alzheimer kórral kapcsolatban. Gyógyító munkám során kiemelten fontosnak tartom betegeim minél kórszerűbb ellátása mellett, hogy részletes tájékoztatást kapjanak, valamint kölcsönös bizalmat tudjunk kiépíteni kellemes környezetben. Klinikánkon szorosan összedolgozik ultrahangos szakorvosunkkal, ahol a teljes diagnózis felállításához szükséges,
– Perifériás idegek UH vizsgálata
– Nyaki erek UH vizsgálata
– Agyi erek Color Doppler UH vizsgálata is elérhető.

További kiegészítő vizsgálatok, amelyek elérhetőek: EKG, MRI vizsgálat!

6300 Kalocsa, Szent István király út 28. I.emelet

Neurológiai szakrendelés

2024. Február 28-án!

Dr.Finta Lehel neurológus február 28-án rendel a Multiclinicben❗️🏢
Orvosi diplomáját 2004-ben szerezte,ezután a budapesti Idegtudományi Intézetben és a londoni székhelyű The Priory Hospital Group-nál kezdett el dolgozni. 2012-ben kiváló minősítéssel szakvizsgázott a Semmelweis Egyetemen neurológiából.
Szakterületei: stroke, szédülés, zsibbadások, eszméletvesztések, epilepszia, Parkinson kór kivizsgálása, kezelése és gondozása.
De nézzük csak, mivel is foglalkozik a neurológia?
A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szervi eredetű zavarainak és betegségeinek a felismerésével és kezelésével foglalkozik.
A neurológus az agy és a gerincvelő,illetve az onnan kiinduló egész testet átszövő idegek működését vizsgálja,gyógyítja.

Milyen tünetekkel érdemes szakorvosainkhoz fordulni?
📍 hirtelen vagy fokozatosan kialakuló gyengeség vagy bénulás egy vagy
több végtagban,arcizomban
📍 memóriazavarok,feledékenység,gondolkodási zavarok
📍 beszédzavar,látászavar
📍 eszméletvesztés,ájulás,egyensúlyproblémák
📍 végtagzsibbadás,görcsök
📍 szűnni nem akaró,vagy gyakran visszatérő fejfájás
 
Bejelentkezés: Online https://multiclinic.hu/idopont/ 💻 illetve telefonon ☎️ is lehetséges a +36 30 449 7877-es telefonszámon.